+34 års erfaring

Professionel rådgivning

Kvalitetsarbejde og -løsninger

Udskiftning af døre og vinduer på Fyn

Trænger du til at få udskiftet døre og vinduer i din bolig? Lad os fra RADBY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS hjælpe dig med montering af vinduer og montering af døre. 

Vi er en tømrerforretning med fokus på alle de mest klassiske tømreropgaver, herunder udskiftning af døre og vinduer.

Vi er til at finde i Agedrup, men vi har masser af kunder på tværs af Fyn - herunder i Munkebo og Odense. Vi kører desuden gerne rundt i resten af landet for vores private kunder og kunder i erhverv.

Det er vigtigt med gode vinduer og døre

Vinduer og døre er både vores redskaber til ventilation, men de kan også være årsag til unødig træk. Det er derfor vigtigt med sikre døre og velisolerede vinduer, hvis du vil have et hus i god energimæssig stand.

Hvis du har specielle krav, kan vi gerne hjælpe dig med vinduer efter mål. Ligeledes kan vi også hjælpe med udskiftning af indvendige døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen på en udskiftning af døre og vinduer kan variere i høj grad. Når vi snakker sammen, kan vi nemt og hurtigt give dig et uforpligtende tilbud. Vi har billige, konkurrencedygtige og fordelagtige priser. Vores priser varierer efter din bolig og dine ønsker og afhænger af:

  • ​Hvor mange vinduer er der tale om?
  • ​Hvilke vinduer eller døre skal monteres i stedet?
  • ​M.m.

Skal vi montere dine nye vinduer eller nye døre?

Så kontakt os. Vi besvarer meget gerne evt. spørgsmål, du skulle have.

Vi kan ringes ved på tlf. 20 33 06 37, og ellers kan du sende en e-mail til info@radbytoemrer.dk. Slutteligt har vi også en kontaktformular her til højre, du kan benytte dig af.

Vi ser frem til at hjælpe dig med udskiftning af døre og vinduer.

Indhent gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RADBY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS
CVR: 36202785