+34 års erfaring

Professionel rådgivning

Kvalitetsarbejde og -løsninger

Tagrenovering - få udført af det af os​

Har du brug for hjælp til en komplet tagrenovering? Hos RADBY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS har vi at gøre med alle de mest almindelige opgaver inden for tømrerfaget, herunder tagarbejde.

Til daglig er vi til at finde i Agedrup. Vi har dog mange kunder spredt ud over Fyn, herunder især i Odense og Munkebo omegn. Vi kører dog gerne til hele landet. Vores kunder er både private og i erhvervssammenhænge.

Vi kan hjælpe med lidt af hvert

Taget er den mest udsatte del af en bolig, da det er taget, der skal beskytte dig mod vind, vand og frost. Det er derfor vigtigt, du passer godt på dit tag - så holder resten af din bolig sig også bedre og i længere tid. Ifm. tagrenovering kan vi hjælpe dig med en komplet udskiftning, så du får helt nyt tag. Men vi kan også være behjælpelige, hvis du fx har brug for hjælp til langt mindre opgaver såsom reparation af dit tag.

Vi kan overordnet hjælpe dig med følgende, når det kommer til dit tag:

  • ​Tagreparation
  • ​Renovering af tag
  • ​Opsætning af kviste
  • ​Rådgivning om nyt tag​
  • ​Bygning af tagterrasse
  • ​Montering af ovenlysvinduer
  • ​Udskiftning af tagbelægning

​Hvad koster et nyt tag?

Vi kan ikke give en standardpris på en tagrenovering, da prisen vil variere meget afhængigt af dine ønsker og nuværende tag.

Prisen vil fx afhænge af størrelse, ønsker til materialer, allerede eksisterende kviste m.m. 

Har du brug for nyt undertag, vil dette naturligvis også koste mere, end hvis dit nuværende undertag kan genbruges. 

Alt dette kan vi kigge på, når du kontakter os. Så kan vi nemt og hurtigt give dig et uforpligtende, godt og billigt tilbud.

Skal vi udføre en renovering af dit tag?

Vores priser er fordelagtige og billige, så du ikke får et chok, når du ser fakturaen. Vi vil med glæde besvare evt. spørgsmål eller henvendelser, du skulle have.

Du kan tage kontakt til os!

Du kan fange os ved at ringe på 20 33 06 37, benytte dig af kontaktformularen til højre eller skrive en e-mail til info@radbytoemrer.dk

Indhent gratis tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender hurtigst muligt tilbage til dig med et gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

RADBY TØMRER- OG SNEDKERFORRETNING ApS
CVR: 36202785